Дитину госпіталізували з алкогольним отруєнням та психозом: оштрафували матір з Червонограда

П'яні діти

Неповнолітня дівчина отруїлась горілкою

У Червонограді суд постановив оштрафувати матір неповнолітньої дівчини за неналежне виконання батьківських обов’язків. Дитина потрапила до лікарні з алкогольним отруєнням та психозом, про це йдеться у постанові, яку оприлюднили 28 серпня у Єдиному державному реєстрі. За цією ж статтею Червоноградський суд оштрафував й іншу матір з Червонограда, донька якої пила алкоголь того самого дня.

Оштрафували й матір іншої п’яної дівчини

За матеріалами справи, випадок трапився ввечері 22 травня у Червонограді. Дочка Стафанії Я. випивала алкоголь і потрапила до місцевої лікарні: “вживала алкогольні напої (горілку) та потрапила в Червоноградську МЛ з алкогольним сп`янінням та психозом”. За недотримання батьківських обов’язків на матір дівчини склали протокол. Крім того, такий протокол правоохоронці склали й на іншу матір. Того ж дня і в той же час неповнолітня дочка Світлани Ф. пила горілку в лісовому масиві поблизу шахти “Надія”, що біля Червонограда. Згідно з документом, дитина до лікарні не потрапляла.

Відтак обох матерів визнали винними та призначили штрафи — по 850 грн кожній. Крім того, кожна сплатить по 606 грн судового збору. Постанови можна оскаржити протягом десяти днів з дня винесення.

Нагадаємо, нещодавно матір 14-річного підлітка з Львівщини уникла штрафу за п’яну їзду сина. Раніше у Сокалі трьох батьків судили за розпивання дітьми коньяку біля сільради.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності