Перекинувся на квадроциклі: суд на Львівщині оштрафував водія

CF-moto CFORCE1000

Внаслідок аварії водій отримав травми

Бориславський міський суд постановив оштрафувати водія квадроцикла, який потрапив у ДТП. Водій перевищив швидкість і перевернувся, внаслідок чого отримав травми. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили 26 серпня у Єдиному державному реєстрі.

Квадроцикл отримав механічні пошкодження

За матеріалами справи, аварія трапилась 25 травня у Бориславі на вулиці Тустановецькій, 187. Ігор М. за кермом квадроцикла марки CF-moto CFORCE1000 “не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки” і перекинувся. Як наслідок, водій отримав травми, а транспорт — механічні пошкодження. Відтак за порушення правил ПДР на Ігоря М. склали протокол.

На судовому засіданні квадроцикліст визнав свою вину повністю. Попри це, суд визнав винним Ігоря М. у порушенні ПДР, що призвело до пошкодження транспортного засобу. Як покарання суддя призначив порушникові штраф — 850 грн. Крім того, водій має сплатити судовий збір у розмірі 606 грн. Постанову можна оскаржити протягом десяти днів з дня її винесення.

Нагадаємо, нещодавно суд на Львівщині оштрафував неповнолітнього рома за систематичну п’яну їзду без прав. Раніше також у Львові оштрафували п’яного водія Ford, який в 21 раз перевищив норму алкоголю в крові.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності