Львівські митники зупинили контрабандні товари на 2 млн грн

Львівські митники зупинили контрабандні товари на майже 2 млн грн

Порушники намагалися незаконно ввезти в Україну сигарили, кабелі та взуття

На Львівщині працівники митниці викрили трьох порушників на контрабанді різноманітних товарів. Зокрема зловмисники намагалися незаконно провезти в Україну сигарили, кабелі, взуття та велосипеди на 2 млн грн. Контрабандистам загрожують штрафи, повідомила пресслужба Львівської митниці у вівторок, 27 серпня.

Одного з порушників правоохоронці виявили у пункті пропуску “Рава-Руська — Хребенне”. 24-річний мешканець Рівненщини за кермом Mercedes Benz Sprinter перетинав кордон “зеленим коридором”. Під час додаткової перевірки митники виявили в його автомобілі 385 упаковок з сигарилами Club Master, які порушник заховав між особистих речей. Їхня загальна вартість, за оцінками правоохоронців, складає понад 100 тис. грн.

Ще одного контрабандиста викрили у пункті пропуску “Шегині — Медика”. Він прибув за кермом автомобіля Renault Master та рухався смугою “зелений коридор”. Попри це правоохоронці знайшли в багажному відділі його авто 3314 кабелів для мобільних телефонів на загальну вартість у майже 200 тис. грн.

Окрім того, у ПП “Краківець — Корчова” на перевезенні незадекларованих товарів впіймали 34-річного громадянина Молдови. Чоловік віз в автомобілі Mercedes Benz 284 одиниці нового одягу та взуття вартістю майже 870 тис. грн, а також п’ять нових електровелосипедів BOSCH на суму близько 900 тис. грн.

На всіх порушників працівники митниці склали адміністративні протоколи за статтею про недекларування товарів, які переміщуються через митний кордон України. Зловмисникам загрожують штрафи.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності