Андрія Жидачека взяли під варту із заставою у 241 тис. грн

Заступника голови Солонківської ОТГ Андрія Жидачека взяли під варту

Посадовець є заступником голови Солонківської ОТГ Богдана Дубневича

Суд обрав запобіжний захід заступникові голови ТГ на Львівщині, якого затримали хабарництво. Посадовцеві призначили тримання під вартою з правом внесення застави, повідомила пресслужба Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України у вівторок, 27 серпня. Правоохоронці не вказали імені підозрюваного, проте, судячи з фото, йдеться про заступника Богдана Дубневича — Андрія Жидачека.

За даними правоохоронців, на час проведення досудового розслідування підозрюваного посадовця триматимуть під вартою. Суд залишив йому можливість вийти під заставу у 241 840 грн.

Нагадаємо, скандального заступника голови Солонківської ОТГ Андрія Жидачека затримали у п’ятницю, 23 серпня. Його впіймали на отриманні 1000 доларів хабаря за сприяння в узаконенні приватизації земельної ділянки та житлового будинку. Наразі триває досудове розслідування у справі.

До слова, 37-річний Андрій Жидачек до роботи у Солонківській ТГ від партії “Європейська солідарність” пройшов у Пустомитівську міську раду, де раніше працював секретарем. Згодом, у листопаді 2020 року, з партії “ЄС” його виключили. Причиною став скандал навколо його спроби на позашляховику Mercedes G 500 заїхати по сходах у під’їзд багатоповерхівки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності