На Львівщині спіймали контрабандистів з брендовим одягом на понад 2 млн грн

На Львівщині спіймали контрабандистів з брендовим одягом на понад 2 млн грн

Одяг та аксесуари зловмисники ховали між особистими речами та вживаними товарами

Львівські митники викрили двох громадян України на контрабанді одягу та аксесуарів від елітних брендів. Порушники незаконно перевозили речі від Prada, Chanel, Dior, Yves Saint Laurent тощо. Загальна вартість товарів, які не дали ввезти до України правоохоронці, перевищила 2 млн грн, повідомила пресслужба Львівської митниці у вівторок, 27 серпня.

За даними правоохоронців. перший порушник прибув до пункту пропуску “Краківець — Корчова” з Німеччини. 47-річний водій мікроавтобуса Mercedes Benz Sprinter обрав для перетину кордону “зелений коридор”, і в розмові з митниками заявив, що перевозить лише особисті речі.

Під час огляду автомобіля правоохоронці виявили у багажному відділенні понад 200 пар нового взуття, та стільки ж одиниць одягу, сумок та наплічників. Усі товари були від елітних або ж відомих брендів, зокрема Prada, Chanel, Reebok, Puma, Adidas, Nike. Загальна вартість незадекларованого вантажу перевищила мільйон грн.

Також у пункті пропуску “Шегині — Медика” правоохоронці викрили на контрабанді одягу 26-річного мешканця Тернополя за кермом Mercedes Benz Sprinter. Чоловік обрав для перетину кордону “червоний коридор” та задекларував 45 кг вживаних речей. Попри це, під час перевірки вмісту мікроавтобуса працівники митниці знайшли з-поміж вживаного одягу нові брендові речі — сумки Hermes та Yves Saint Laurent, а також одяг Christian Dior.

В обох порушників тимчасово вилучили незадекларовані товари. За фактами контрабанди працівники митниці склали адмінпротоколи за статтею про недекларування товарів при переміщенні їх через державний кордон. Чоловіки відповідатимуть за порушення перед судом.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності