Фонд держмайна за 1 грн продає на Львівщині будівлю з мансардою

Будівля в селі Майдан

Аукціон відбудеться у вересні в системі "Прозорро.Продажі"

У вересні Фонд державного майна України продаватиме з аукціону нежитлове приміщення в селі Майдан Дрогобицького району Львівської області. Про це 26 серпня повідомив голова ФДМУ Віталій Коваль.

Стартова ціна торгів за споруду площею 168,1 кв.м. — 1 гривня. Одноповерховий будинок з мансардою збудували ще в 1980 році.

Загалом продаватимуть чотири об'єкти у Закарпатській, Черкаській та Львівській областях. Для участі в торгах необхідно сплатити реєстраційний внесок у розмірі 1420 грн. Аукціони з’являться в системі "Прозорро. Продажі" у вересні 2024 року. На них покупцям запропонують:

  • перший лот – гараж площею 72,6 кв.м у селищі Великий Березний Закарпатської області. Будівля 1960-х років потребує поточного ремонту;
  • другий лот – автомобіль Volkswagen Phaeton 2004 року випуску в Черкасах. Транспортний засіб потребує ремонту;
  • третій лот – нежитлова будівля площею 168,1 кв.м у селі Майдан Дрогобицького району Львівської області;
  • четвертий лот – група інвентарних об'єктів у Хусті Закарпатської області. Комплекс включає гаражі, котельню, сторожку та огорожу загальною площею 164,3 кв.м.

Голова Фонду держмайна нагадав, що стартова ціна в 1 гривню встановлена згідно з чинним законодавством на період воєнного стану. За його словами, під час попередніх торгів ціна зростала "в сотні і навіть тисячі разів".

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності