У Винниках евакуювали 22 людини через пожежу квартирі: причиною міг бути павербанк

22 людини евакуюкували через пожежу в квартирі у Винниках

Пожежа виникла на четвертому поверсі дев’ятиповерхівки

У вівторок, 27 серпня, у Винниках горіла квартира в дев’ятиповерхівці. Через займання евакуювали 22 людини. Ймовірною причиною пожежі міг стати павербанк, який заряджався поблизу ліжка. Про це повідомили у ДСНС Львівської області.

За даними рятувальників, пожежа виникла вранці на четвертому поверсі дев’ятиповерхівки на вулиці Винна Гора, 5-В. Повідомлення про займання надійшло в ДСНС о 8:13.“В одній із кімнат квартири горіли речі домашнього вжитку. Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах захисту органів зору та дихання”

Пожежу міг спричинити павербанк

Вогнеборці евакуювали з багатоповерхівки 22 людини, через пожежу ніхто не постраждав. За словами власника квартири, причиною займання міг стати павербанк, який заряджався поблизу ліжка. “Остаточну версію займання з’ясують уже фахівці,” — додали в ДСНС.

Нагадаємо, напередодні у Червонограді рятувальники загасили пожежу в Chevrolet. Крім того, того ж дня на Львівщині виникла пожежа на АЗС, внаслідок якої згоріло два авто — двох водіїв госпіталізовували.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності