Біля Львова горіла АЗС: вогонь охопив два авто

Біля Львова горить АЗС: вогонь охопив два авто

Пожежа виникла на заправці Shell біля Раківця

У понеділок, 26 серпня, на Львівщині виникла пожежа на автозаправній станції, внаслідок якої згоріло два авто. Вогонь зайнявся через зіткнення легковиків. Інформацію про пожежу LVIV.MEDIA підтвердили у ДСНС Львівщини.

Водієві BMW стало погано за кермом — він втратив контроль

За попередніми даними, пожежа сталася на автозаправній станції Shell, розташованій на трасі біля села Раківець. Відео з місця пожежі, опублікували в місцевих телеграм-каналах. На кадрах видно, що на АЗС палає два авто біля заправної колонки. Як згодом повідомили рятувальники, пожежа сталася внаслідок зіткнення автомобілів — внаслідок чого одна із автівок спалахнула.

Як попередньо встановили поліцейські, 32-річному водію автомобіля BMW, під час руху стало погано, через що він втратив контроль над транспортним засобом та в’їхав у інші авто на АЗС.

“Некерований BMW заїхав на територію автозаправної станції, де зіткнувся з бензоколонкою та двома іншими автомобілями — мікроавтобусом Volkswagen Transporter та легковиком Nisan. Внаслідок зіткнення бензоколонка зайнялась і вогонь перекинувся на Nisan, у салоні якого, на щастя, нікого не було”, — йдеться у повідомленні.

Водія BMW та мікроавтобуса Volkswagen Transporter — 24-річного львів’янина доставили до лікарні, медики уточнюють їх діагнози.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності