На Львівщині після обстрілів ситуацію вдалось стабілізувати — Максим Козицький

На Львівщині після обстрілів ситуацію вдалось стабілізувати — Максим Козицький

Керівник Львівської ОВА розповів про наслідки масованої атаки росіян

Начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький розповів про наслідки атаки росіян на Львівщину. В області виникли перебої з електропостачанням й енергетики ввели аварійні відключення. Зараз ситуацію вдалось стабілізувати, повідомив Козицький.

Атака на енергетичну інфраструктуру

Попередньо внаслідок атаки жертв і постраждалих немає. “Під час ранкової повітряної тривоги ворог завдав масованого ракетно-дронного удару по території Львівської області. Він атакував декілька енергетичних об’єктів. Як наслідок виникли тимчасові перебої з електропостачанням у Львові та області. Станом на цю годину ситуацію вдалося стабілізувати. Енергетики працюють над відновленням живлення. На місцях чергують ДСНС та правоохоронці” — йдеться в повідомленні керівника ЛОВА.

Нагадаємо, зранку в понеділок, 26 серпня, російські військові завдали масованого комбінованого удару по Україні. Ворог застосував ударні БпЛА, крилаті ракети зі стратегічних бомбардувальників, крилаті ракети з ракетоносіїв в акваторії Чорного моря та балістичні ракети. Через влучання в енергетичні обʼєкти в області, у Львові виникали перебої з водопостачанням, допоки підстанції не перейшли на резервне живлення.

Також у Луцьку внаслідок ворожої атаки було пошкоджено багатоквартирний будинок. Мер міста Ігор Поліщук також повідомив про одного загиблого через влучання та пошкодження об'єкта критичної інфраструктури. Близько 10:00 внаслідок чергової атаки було пошкоджено ще один житловий будинок в обласному центрі — є один постраждалий.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності