57-річний мешканець Львівщини загинув у ДТП з вантажівкою

Фото вантажівки на місці аварії

Аварія сталася у Бібрці Львівського району

На Львівщині сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинув 57-річний місцевий мешканець. Чоловіка збила вантажівка. Про аварію повідомила пресслужба поліції Львівської області у понеділок, 26 серпня.

Деталі аварії

За даними правоохоронців, ДТП трапилася близько 20:00 у неділю, 25 серпня. 28-річний львів’янин за кермом вантажівки MAN їхав дорогою “Львів — Мукачево” в межах Бібрки, що у Львівському районі, та збив пішохода. 57-річний місцевий мешканець внаслідок зіткнення отримав важкі травми, від яких загинув на місці ДТП.

За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини аварії. Попередньо 28-річному водію вантажівки загрожує від трьох до восьми років ув’язнення з позбавленням водійських прав.

Нагадаємо, того ж дня У Львові 81-річний водій збив двох людей на пішохідному переході. Один з постраждалих загинув на місці. Також раніше суд на Львівщині оштрафував неповнолітнього рома за систематичну п’яну їзду без прав.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності