На Львівщині внаслідок вибуху гранати загинув 37-річний чоловік

На Львівщині внаслідок вибуху гранати загинув 37-річний чоловік

Обставини вибуху з’ясовують правоохоронці

У неділю, 25 серпня, на Львівщині внаслідок вибуху загинула людина. Загиблим виявився 37-річний чоловік, він отримав осколкові поранення. Правоохоронці встановлюють обставини та причини вибуху, повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Попередньо загибель класифікують як нещасний випадок

За даними правоохоронців, вибух стався близько півночі в гаражі приватного господарства в селі у Львівському районі. Поліцейські, які прибули на виклик, виявили в приміщенні тіло 37-річного місцевого мешканця. Він загинув від осколкових поранень, отриманих внаслідок вибуху. Правоохоронці встановили, що імовірно в гаражі здетонувала граната.

За фактом загибелі мешканця Львівщини слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство та незаконне поводження зі зброєю, проте зазначають, що вибух був нещасним випадком. Наразі правоохоронці проводять розслідування, призначено експертизи. Поліцейські встановлюють обставини події, тип та походження боєприпасу.

Нагадаємо, раніше на Львівщині викрили мешканця Рівненщини та подружжя з Львівщини, які продавали зброю через інтернет. Також на Самбірщині суд звільнив від ув’язнення військового, який випадково підірвав у себе вдома бойову гранату.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності