З полону повернувся 22-річний захисник зі Львівщини Орест Коляда

Орест Коляда

Юнак був у полоні понад два роки

24 серпня, серед 115 захисників, які повернулися з російського полону, є 22-річний Орест Коляда. Про це повідомив голова Львівського обласної військової адміністрації Максим Козицький.

“Серед тих, хто сьогодні повернувся з полону додому, є наш земляк із Червоноградського району – Орест Коляда!”, — написав Максим Козицький.

Хлопцеві 22 роки. Він служив у 35 штурмовій бригаді. Орест Коляда потрапив у полон 30 квітня 2022 року біля села Времівка.

“Найбільше серце щемить від того, що мамі воїна, Оксані Коляді повідомили, що сина звільнили з полону, якраз тоді, коли вона взяла слово під час мирної акції на підтримку всіх зниклих безвісти та полонених Сокальської територіальної громади. Понад два роки надії! Оресте, дякуємо вам та вашим побратимам за все. Радіємо з вашою сімʼєю усією Львівщиною. Сили вам та здоровʼя”, — написав керівник Львівської обласної військової адміністрації.

Нагадаємо, 24 серпня з російського полону додому повернулися ще 115 наших захисників. Це воїни Нацгвардії, Збройних Сил, Військово-морських сил та Державної прикордонної служби. 92 зі звільнених – військовослужбовці системи МВС: 89 воїнів Національної гвардії та 3 — Державної прикордонної служби. Більшість – оборонці Маріуполя. Майже 90% з них — солдати строкової служби, які понад два роки перебували в полоні агресора.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності