Заступника голови Солонківської ОТГ Андрія Жидачека затримали на хабарі

Андрій Жидачек

Раніше Андрій Жидачек вже потрапляв у скандали

У п’ятницю ввечері, 23 серпня, заступника голови Солонківської ОТГ Андрія Жидачека затримали на хабарі. Цю інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у пресслужбі управління стратегічних розслідувань Національної поліції України. Правоохоронці поки не розповідають деталі справи. Однак з власних джерел відомо, що йдеться про хабар в декілька тисяч доларів.

LVIV.MEDIA спробував з’ясувати деталі у самого Андрія Жидачека, проте його телефон знаходиться поза межами досяжності. З власних джерел журналістам LVIV.MEDIA відомо, що Андрія Жидачека затримали на хабарі в декілька тисяч доларів за сприяння отримання права власності на земельну ділянку.

Додамо, що Андрій Жидачек. який зараз працює заступником голови з питань діяльності виконавчих органів та міжнародних відносин Солонківської ОТГ, яку очолює екснардеп Богдан Дубневич, став відомим після того, як 20 листопада 2020 року разом з тоді депутатом також від “Європейської солідарності” Миколою Пущаком на позашляховику Mercedes G 500 намагалися заїхати по сходах у під’їзд багатоповерхівки на околиці Пустомитів, у якій винаймав квартиру Андрій Жидачек.

До слова, Андрій Жидачек раніше пройшов у Пустомитівську міську раду від партії “Європейська солідарність”. До цього він був секретарем Пустомитівської міськради. Після скандалу з авто “Європейська солідарність” заявила про виключення його з партії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності