На Львівщині 19-річного юнака судитимуть за підпал сільського магазину

зловмисник тривалий час переховувався від правоохоронців

Після підпалу зловмисник тривалий час переховувався від правоохоронців

На Львівщині правоохоронці спіймали 19-річного мешканця Донеччини, який підпалив сільський магазин. Тепер юнака судитимуть. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі, повідомила пресслужба поліції Львівської області у п’ятницю, 23 серпня.

Зловмисника затримали вже за межами Львівщини

За даними правоохоронців, підпал стався у ніч на 25 квітня 2024 року. Близько 02:00 у селі Реклинець, Червоноградського району 19-річний мешканець Донеччини підпалив місцевий магазин. Під час пожежі повністю згорів дах будівлі, а також перекриття, продукція й технічне обладнання. Суттєвих пошкоджень зазнали й стіни.

Після підпалу зловмисник втік. Згодом він виїхав зі Львівщини та тривалий час переховувався від правоохоронців. “Завдяки злагодженим діям поліцейських Львівщини та інших областей України, його було розшукано і зараз, за рішенням суду, він перебуває під вартою”, — розповіли у поліції Львівської області.

Правоохоронці завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні та скерували на розгляд суду обвинувальний акт. 19-річному зловмисникові загрожує від трьох до десяти років позбавлення волі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності