Суд наклав арешт на пістолет знайдений під час розслідування вбивства Ірини Фаріон

Вбивство Ірини Фаріон

Окрім пістолета ФОРТ 12-Р, суд наклав арешт на червоні рукавиці

У середу, 21 серпня, Галицький районний суд Львова наклав арешт на пістолет знайдений під час розслідування вбивства мовознавиці Ірини Фаріон. Кому належить пістолет наразі невідомо. Окрім пістолета, суд наклав арешт і на набої, а також червоні рукавиці. Про це йдеться в ухвалі суду.

Наразі невідомо кому належить пістолет знайдений під час обшуків

Поліція 14 серпня провела обшуки у справі про вбивство Фаріон і вилучила пістолет та інші речі. Слідчий суддя розглянув клопотання старшого слідчого відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров`я особи і наклав арешт на:

  • пістолет ФОРТ 12-Р
  • магазин, 12 набоїв 9 ПА, 138 набоїв 9 ПА
  • два мобільні телефони
  • планшет
  • наждачний папір, свердла, викрутки, штангенциркуля, пружини, протирки, шомпола
  • дві книжечки
  • пару червоних рукавиць
  • коробки від мобільних телефонів та упакування від стартового пакета мобільного оператора

У тексті ухвали не зазначають де саме проводили обшуки та кому належать речі, на які наклали арешт. До слова, головного підозрюваного у вбивстві Фаріон розшукували зокрема за тим, у що він був одягнений. Серед переліку характерних прикмет були червоні рукавички.

Справа Ірини Фаріон

Нагадаємо, 26 липня суд призначив підозрюваному у вбивстві Ірини Фаріон тримання під вартою. Після цього адвокат підозрюваного заявив журналістам, що буде оскаржувати ухвалу в апеляційному суді. В’ячеславу Зінченку оголосили підозру в умисному вбивстві. За цією статтею йому може загрожувати до 15 років ув’язнення. Згодом львівський суд таки залишив під вартою підозрюваного.

Вбивство Ірини Фаріон 19 липня. Правоохоронці затримали 18-річного хлопця у нього вдома в Дніпрі на шостий день після вбивства. Згодом міністр внутрішніх справ розповів про деталі розслідування вбивства Ірини Фаріон.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності