Двадцять ветеранів вчилися стріляти з лука на Львівщині

На Львівщині двадцять ветеранів навчалися стріляти з лука

Ветеранів вчив стрільби, зокрема, переможець “Ігор Нескорених” Павло Лучків

На Львівщині ветерани вчилися стріляти з лука в межах проєкту “Ліга нескорених”. До навчань долучилося двадцять військових не лише з Львівщини, а й з Вінниці, Харкова, Одеси та Волині. Про це повідомили у четвер, 22 серпня, у Львівській ОВА.

Військовослужбовці позмагалися у стрільбі з лука

Напередодні, 21 серпня, на навчально-спортивній базі літніх видів спорту МОУ у Львові ветерани потренувалися у лучному спорті. Захід пройшов у рамках обласного проєкту спортивної реабілітації “Ліга Нескорених”. У тренуванні взяли участь ветерани, які проходять реабілітацію в центрі Next Step Ukraine та центрі медичної реабілітації в Брюховичах. Навчання проводили Павло Лучків, переможець “Ігор Нескорених” у Дюссельдорфі, та Назарій Кузик, директор КДЮСШ №1.

Того ж дня в Городку відбувся Відкритий турнір зі стрільби з лука серед ветеранів та військовослужбовців. “Учасники змагалися у стрільбі з класичного та блочного луків. Приємно, що захід відвідали не лише представники Львівщини, а й гості з Вінниці, Харкова, Одеси та Волині”, — зазначив керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА, Роман Хім'як.

До слова, “Ліга Нескорених” — це проєкт, який надає військовим ветеранам можливість безплатно займатися адаптивними видами спорту в обласних спортивних школах.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності