Львівщина передала на потреби десантників військове обладнання на 10 млн грн

Львівщина передала десантникам обладнання на 10 млн грн

Безпілотники різного призначення, РЕБи та інше обладнання передали підрозділам десантно-штурмових військ ЗСУ

У середу, 21 серпня, Львівська облрада передала на потреби десантно-штурмових військ обладнання на 10 млн грн з податків мешканців Львівщини. Серед обладнання, яке передали військовим, засоби радіоелектронної боротьби та БпЛА різного призначення. Про це повідомили у Десантно-штурмових військах ЗСУ.

Загалом на потреби ЗСУ скерували вже пів мільярда

Як йдеться в повідомленні, військове обладнання передали за запитом бойових підрозділів десанту. “Висловлюємо вдячність за таку важливу й необхідну підтримку з боку органів самоврядування,” — зазначили у пресслужбі ДШВ. Наразі у облраді збирають гроші на ще один такий же “пакет” обладнання. Загалом від початку року з обласного бюджету для підтримки військових Львівщина скерувала понад пів мільярда гривень.

“На запит командування десантно-штурмових військ ці кошти виділили у межах Комплексної програми “Безпечна Львівщина” з обласного бюджету Львівщини. Тому дякую всім вам, хто працює, займається підприємницькою діяльністю, платить податки, бо це ми з вами разом і в такий спосіб допомагаємо нашим захисникам нищити загарбників і берегти життя,” — додав в. о. голови Львівської облради Юрій Холод.

Нагадаємо, нещодавно британські фермери передали військовим підрозділам ще 38 позашляховиків. Крім того, у Скнилові під час храмового свята зібрали 80 тис. грн на потреби львівської 24 бригади.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності