Землю біля Львова продали за 3,3 млн грн під об’єкти відпочинку

Біля Львова продали землю за 3,3 млн грн під відпочинкові об'єкти

Переможниця придбала ділянку площею 0,16 га, перебивши ставку суперниці на одну гривню

У вівторок, 20 серпня, ділянку під будівництво об’єктів відпочинку біля Львова продали на аукціоні за 3,3 млн грн. Ціна землі протягом аукціону зросла майже на мільйон. Врешті лот придбала учасниця, яка перебила ставку суперниці на 1 гривню, про це йдеться на сайті онлайн-аукціонів Prozorro.Sale.

Ділянку продали на мільйон дорожче

Земельна ділянка площею 1562 квадратних метрів розташована на вулиці Львівській у селі Пасіки-Зубрицькі. Комунальна земля призначена під будівництво та обслуговування об'єктів рекреаційного призначення, тобто для організованого масового відпочинку населення і туризму. Давидівська сільрада виставила землю на продаж за 2 475 770 грн, але продати її вдалося майже на мільйон дорожче.

За право придбати ділянку позмагались три учасники: Роман Чепак, Єлизавета Катугіна та Аліса Мандзіновська. Ще на етапі початкових ставок, Мандзіновська запропонувала найвищу суму — 2 710 000 грн, тоді як суперники по 2 555 000 грн. Тим самим учасниця здобула перевагу — можливість бачити наступні пропозиції суперника та пропонувати ціну в кожному з раундів останньою. У першому раунді ставки двох учасниць майже зрівнялися, проте суму Катугіної — 2,8 млн — перебили на одну гривню. Те ж саме було і в другому та третьому раундах. Зрештою землю придбала Аліса Мандзіновська за 3 300 001 грн.

До слова, за даними YouControl, Аліса Мандзіновська раніше була зареєстрована як ФОП у Львові і займалася продажем та орендою нерухомості, свою діяльність припинила у 2019 році. Згодом займалася гуртовою торгівлею інших машин та устатковання, ця діяльність була припинена цього року.

Нагадаємо, цього ж дня Давидівська сільрада продала ще одну ділянку за 2,7 млн грн під будівництво. Раніше у Давидові землю продали місцевому бізнесмену за 3 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності