В Давидові за 2,7 млн грн продали землю під будівництво

В Давидові місцева підприємиця за 2,7 млн викупила землю

Ділянку придбала Іванна Грень, співвласниця ТОВ СПГ “Тетра”

Давидівська сільська рада у вівторок, 20 серпня, продала земельну ділянку під будівництво співвласниці місцевого підприємства, яке займається в основному роздрібною торгівлею. За понад 2,7 млн грн землю придбала Іванна Грень, про це йдеться на сайті онлайн-аукціонів Prozorro.Sale.

Земельна ділянка площею майже 3456 кв. м розташована у селі Давидів. Призначена земля для будівництва та обслуговування туристичну інфраструктуру та заклади громадського харчування. Сільська рада Давидова виставила ділянку на аукціон за 2 688 768 грн, та продали її дещо дорожче.

Ділянку продали на 30 тис. грн дорожче стартової ціни

За право придбати ділянку позмагалися підприємиці Руслана Глова та Іванна Грень. Глова на етапі початкових ставок запропонувала за лот ту ж ціну, що й початкова. Натомість Іванна Грень підняла суму до 2 715 768 грн. Протягом аукціону учасниці ставок не підвищували, відтак ділянку придбала Іванна Грень.

За даними аналітичної системи YouControl, Іванні Грень належить 64% спільного підприємницького господарства “Тетра”. Підприємство зареєстроване у Давидові та існує уже 30 років. В основному “Тетра” займається роздрібною торгівлею в неспеціалізованих магазинах. Водночас компанія вирощує зернові, бобові та олійні культури, виготовляє хлібобулочні вироби, а також займається будівництвом.

Нагадаємо, Іванна Грень раніше намагалася придбати ще одну землю під забудову в Давидові на вулиці Незалежності. Однак тоді переможцем аукціону став місцевий бізнесмен Ігор Біда.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності