Водія вантажівки оштрафували за розлиті фекалії на дорогу у Пустомитах

Розлив на дорогу фекалії: водій вантажівки сплатить штраф

За забруднення дороги порушник сплатить 340 грн штрафу

Суд оштрафував водія вантажівки, який перевозив фекалії та розлив їх на дорогу у Пустомитах. За забруднення асфальту порушник сплатить штраф, про це йдеться у постанові, яку оприлюднили 16 серпня у Єдиному державному реєстрі.

За матеріалами справи, випадок трапився вранці 5 червня на вулиці Зиновія Бабія, 1 в Пустомитах. Юрій К. керував вантажівкою DAF з причепом Tisvol, у якому перевозив фекалії. По дорозі водій “не проконтролював під час руху надійність розташування і кріплення вантажу, внаслідок чого відбулось забруднення дорожнього покриття”. Таким чином Юрій К. вчинив адміністративне правопорушення, за це на нього склали протокол. У постанові не зазначено те, яку площу дороги забруднив водій вантажівки.

На засідання суду порушник не прибув

На засідання суду порушник не з’явився. Суддя призначив Юрію К покарання — штраф розміром 340 грн. Також водій має сплатити судовий збір розміром 606 грн. Якщо порушник не сплатить штраф за 15 днів з дня виголошення постанови, то сума подвоїться. Постанову можна оскаржити впродовж десяти днів.

Нагадаємо, раніше у Львові оштрафували водія вантажівки за вилитий на дорогу бетон. Крім того, начальник відділу Сихівської райадміністрації уник покарання за вибоїну на дорозі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності