На Львівщині дерево впало на вагон поїзда: є потерпілі

Фото ілюстративне

Трьох пасажирів електрички госпіталізували

У неділю, 18 серпня, на Львівщині дерево впало на вагон приміського потяга. Внаслідок нещасного випадку травми отримали декілька пасажирів, зокрема й дитина, та залізничників. Трьох постраждалих доправили до лікарні, повідомила пресслужба Укрзалізниці у своєму Telegram-каналі.

Через нещасний випадок поїзд затримався на майже 2 год

За повідомленням залізничників, нещасний випадок трапився у Стрийському районі Львівщини. Через шквальний вітер на вагон приміського поїзда 6424 Стрий — Івано-Франківськ впало дерево. Під час падіння воно розбило вікна вагона, через що декілька пасажирів та залізничників отримали порізи. Загалом постраждали п’ятеро людей, зокрема й одна дитина.

До потяга прибули медики “швидкої”, вони надали необхідну допомогу постраждалим. Трьох пасажирів все ж довелося госпіталізувати — один чоловік потрапив до лікарні з уламком скла в оці, і ще двоє — із рваними ранами пальця та плеча. Наразі їхнім життям нічого не загрожує. Згодом до потяга приєднали резервний вагон, в якого пересадили пасажирів із пошкодженого. Після цього приміський поїзд продовжив рух, проте із затримкою в 1 год. 42 хв.

Нагадаємо, раніше синоптики попередили мешканців Львівщини про погіршення погоди 19 серпня. Варто остерігатися гроз, шквального вітру та спеки. Також, через різке підвищення температури повітря, Укренерго знову запровадило графіки відключень світла, зокрема й на Львівщині.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності