На 17 серпня у Львові та області прогнозують грозу, град та туман

На 17 серпня у Львові та області прогнозують грозу, град та туман

Синоптики попереджають про дощі та пориви вітру до 20 м/с

У Львові та області прогнозують погіршення погодних умов. За прогнозами синоптиків, 17 серпня вдень по території Львівщини та у Львові очікуються грози шквалистий вітер до 15-20 м/с та град. Про це повідомили у Львівському регіональному центрі гідрометеорології.

Синоптики прогнозують грози та град як в області, так і по Львову. У зв'язку з несприятливими погодними явищами, Львівський регіональний центр з гідрометеорології оголосив перший рівень небезпечності – жовтий, який означає, що погода у регіоні може призвести до пошкоджень лісів чи елементів інфраструктури.

Також можливі шквальний вітер зі швидкістю 15-20 м/с, град, а вночі та вранці подекуди очікується туман із видимістю 200-500 метрів. Крім того, на 17 серпня прогнозується висока пожежна небезпека, а 18-19 серпня — надзвичайна.

Рятувальники ДСНС Львівщини закликають громадян дотримуватися правил безпеки під час негоди. Мешканцям рекомендують уникати перебування під великими деревами, поблизу електроліній, антен, рекламних щитів та інших великих конструкцій, які можуть бути пошкоджені і становити небезпеку. У домівках варто вимикати електроприлади з мережі, щоб уникнути притягування блискавок.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності