На Золочівщині викрили двох наркоторговців, які збували амфетамін та канабіс

На Золочівщині викрили двох наркоторговців, які збували амфетамін та канабіс

Жителі Бродів протягом року збували місцевим жителям наркотичні речовини

У Золочівському районі правоохоронці викрили групу осіб, які займалися продажем наркотиків. Йдеться про двох місцевих мешканців, які збували амфетамін та канабіс у Бродах. Про це 16 серпня повідомили у прокуратурі Львівщини.

У чоловіків знайшли понад 130 тисяч гривень та 20 тисяч доларів

Як уточнили у поліції Львівщини, йдеться про двох місцевих мешканців міста Броди віком 25 та 38 років. Наркоторговці домовлялися з клієнтами телефоном та передавали наркотики при зустрічі — або "з рук в руки", або за місцем проживання, або на нейтральній території.

Правоохоронці затримали підозрюваних під час однієї з таких угод, коли вони реалізовували амфетамін. Під час обшуків у них знайшли наркотики, фасувальні матеріали, ваги, гроші, мобільні телефони та інші докази їхньої діяльності. Зокрема, у чоловіків вилучили 110 тисяч гривень та 20 тисяч доларів.

Підозрюваних затримано, їм вручили підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, за які загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває, і невдовзі суд обере підозрюваним запобіжні заходи.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності