Маршрут поїзда Львів — Рахів продовжили до гірської зупинки Ділове

Маршрут поїзда Львів — Рахів продовжили до гірської зупинки Ділове

Зміни в маршруті починають діяти з 17 серпня

З 17 серпня маршрут поїзда Львів — Рахів — Львів продовжать до зупинки Ділове, яка розташована в гірській місцевості. Раніше кінцевою станцією був Рахів, але тепер поїзд курсуватиме далі. Про це 16 серпня повідомили в “Укрзалізниці”.

Розклад руху поїзда залишився без змін

Йдеться про регіональний поїзд №816/815 Львів — Рахів — Львів. Розклад руху поїзда залишиться без змін: він відправлятиметься зі Львова о 15:22. З Рахова поїзд вирушатиме о 21:24, робитиме коротку зупинку в Берлебаші о 21:36-21:37 і прибуватиме до Ділового о 21:49. У зворотному напрямку поїзд відправлятиметься з Ділового о 03:18, зупинятиметься в Берлебаші о 03:31-03:32, далі прямуватиме до Рахова, звідки продовжить свій звичний маршрут до Львова, куди прибуватиме о 10:07.

Поїзд, як і раніше, зупинятиметься на станціях Ходорів, Бурштин, Галич, Івано-Франківськ, Делятин, Яремче, Микуличин, Татарів-Буковель, Ворохта, Вороненко, Лазещина, Ясіня, Свидовець, Кваси, Білин, Рахів, Берлебаш.

Переглянути детальний розклад руху та придбати квитки ви можете у застосунку Укрзалізниці, на оновленому вебсайті компанії, в чат-боті та в касах вокзалів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності