У Шегинях викрили фіктивне подружжя: чоловік не зміг назвати “дружину” по батькові

У Шегинях викрили фальшиве подружжя: чоловік не зміг назвати “дружину” по батькові

Чоловік намагався скористатися інвалідністю своєї супутниці, щоб виїхати за кордон

На кордоні з Польщею прикордонники затримали чергову пару, яка намагалася виїхати з України, видаючи себе за подружжя. Чоловік хотів скористатися інвалідністю жінки, щоб перетнути кордон, повідомила пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби у п’ятницю, 16 серпня.

Чоловік стверджував, що це його таємна коханка

Фіктивне подружжя із Івано-Франківщини викрили у пункті пропуску Шегині під час перевірки документів. У 45-річної жінки 3-тя група інвалідності, що дозволяє її 42-річному “чоловіку” перетнути кордон. Прикордонники з’ясували, що пара одружилася саме для цієї мети. Попри це, чоловік з жінкою вдавали закоханих і намагалася переконати прикордонників у справжності своїх стосунків.

“Чоловік розповів, що це його коханка, з якою він таємно одружився, щоб не дізнались у селі і його дівчина. З новою пасією він прямував до Польщі нібито на постійне проживання. Проте не зміг навіть сказати, як “кохану” по батькові” — йдеться у повідомленні.

Їх обох затримали, а інформацію про спробу незаконної переправи людини за кордон прикордонники повідомили правоохоронців. Надалі справою займатимуться працівники Національної поліції.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності