У Запитові землю поблизу траси Київ — Чоп продали за 1,2 млн грн

За 1,2 млн грн продали землю поблизу траси Київ — Чоп у Запитові

Ділянку площею 0,2 га продали на 400 тис. грн дорожче стартової ціни

Новояричівська селища рада у четвер, 15 серпня, продала на аукціоні землю під будівництво за 1,2 млн грн. Учасники аукціону підняли ціну за ділянку на 400 тис. грн. Про це йдеться на сторінці аукціону на сайті Prozorro.Sale.

Згідно з кадастровою картою України, земельна ділянка площею 2085 кв. м розташована біля траси Київ — Чоп у селищі Запитів. Призначена земля під будівництво та обслуговування магазинів. Стартова ціна лота, яку зазначила Новояричівська селищна рада, — 813 940 грн.

За ділянку позмагалися двоє учасників

За право придбати ділянку позмагалися двоє учасників — Уляна Ляшенко та Володимир Русин. Ще на етапі початкових ставок учасники підняли ціну за землю до мільйона. Уляна Ляшенко запропонувала на 1,1 млн грн, перебивши ставку суперника. Тим самим здобула перевагу — право останнього ходу в кожному з раундів та можливість бачити ставки суперника. У першому раунді Володимир Русин запропонував за землю 1 108 000 грн, а суперниця — на 500 гривень більше. В другому раунді ціна за землю зросла до 1 150 100 грн. Зрештою, переможницею аукціону стала Уляна Ляшенко із сумою 1 200 100 грн, перебивши ставку суперника на 100 грн.

До слова, даних про Уляну Ляшенко в аналітичній системі YouControl немає, однак людина з таким же прізвищем та ініціалами є у складі виконкому Новояричівської селищної ради, який оприлюднений на сайті установи.

Нагадаємо, нещодавно компанія з торгівлі м’ясом за 1,7 млн грн викупила землю під будівництво у Червонограді. Також компанія з виробництва паперу за 600 тис. грн придбала землю в селі біля Львова.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності