У Вінниці спіймали 19-річну львів’янку з повною сумкою наркотиків

19-річну львів’янку спіймали з повною сумкою наркотиків у Вінниці

У дівчини витягли 51 згорток «рослин», 30 пакетів з пігулками, 101 пачку з порошком. А от 30 пакет з наркотиками вона встигла розкидати по місту

У Вінниці поліція спіймала 19-річну львів’янку, яка займалась збутом психотропних речовин та наркотиків. Зараз підозрювана перебуває під вартою, їй загрожує до 8 років позбавлення волі. Про це повідомили у Вінницькій обласній прокуратурі, у середу, 14 серпня.

За даними слідства, львів’янка цілеспрямовано приїхала до Вінниці з метою продажу психотропних речовин. Дівчину викрили відразу після продажу першої партії психотропів. Під час затримання у неї знайшли 51 згорток з марихуаною, 30 пакетів з пігулками, обіг яких заборонено та 101 пачку з білим порошком. 

До того ж 30 згортків з наркотиками львів’янка встигла розкласти у різних куточках міста. Нині дівчина перебуває під вартою. Їй загрожує до 8 років тюрми.

Нагадаємо, 23 липня цього року, у Новому Роздолі, що на Львівщині, поліція затримала 75-річну жінку разом із її 29-річним внуком, яких підозрюють у торгівлі наркотиками. Затримані продавали психотропи PVP у Новому Роздолі.

 

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності