Командира військової частини з Львівщини нагородили орденом “Данила Галицького”

Назарій Клюк

Назарій Клюк отримав нагороду за сумлінне та бездоганне служіння українському народові

Військовослужбовець з Львівщини отримав державну нагороду за сумлінне несення служби. Назарія Клюка Президент нагородив почесним орденом “Данила Галицького”. Про це у вівторок, 13 серпня, повідомили у Львівській ОВА.

Назарій Клюк служить у 63 ОМБр

Згідно з Указом Президента, за сумлінне та бездоганне служіння українському народові підполковник Назарій Клюк отримав почесну нагороду — орден “Данила Галицького”. Військовослужбовець родом із села Бірки Івано-Франківської громади. Несе службу у Збройних силах в лавах 63 окремої механізованої бригади на посаді командира військової частини.

До слова, орден “Данила Галицького” — це державна нагорода, яку присвоюють військовослужбовцям Збройних сил України та інших військових формувань і державних службовців за сумлінне та бездоганне служіння Українському народу та значний особистий внесок у розбудову України.

Нагадаємо, напередодні 21-річного військового зі Самбірщини посмертно нагородили орденом “За мужність”. Також ордени посмертно присвоїли чотирьом військовим з Яворівщини.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності