На Львівщині ухилянти намагалися перестрибнути через паркан до Польщі

На Львівщині ухилянти намагалися перестрибнути через паркан до Польщі

Через кордон чоловіків мав провести переправник, проте він не з’явився на зустріч

Двоє військовозобов’язаних чоловіків спробували перестрибнути через паркан на кордоні з Польщею після того, як “переправник” не з’явився на зустріч. Ухилянтів впіймали львівські прикордонники. Далі порушники відповідатимуть перед судом, повідомила пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби у вівторок, 13 серпня.

Ухилянти заплатили переправникові по 4,5 тис. доларів

За даними правоохоронців, 33-річний мешканець Донеччини та 34-річний киянин дісталися до прикордоння на автомобілі. Через кордон їх мав провести переправник, проте він не з’явився на зустріч. Ухилянти вирішили все ж скористатися можливістю та спробувати потрапити до Польщі самостійно.

Прикордонники слідкували за порушниками за допомогою дрона, та втрутилися, коли ті намагалися перестрибнути через паркан. Одному з чоловіків це вдалося, проте з іншого боку його одразу затримали військові. Інший же не встиг перелізти та спробував втекти. Прикордонники знайшли його в кущах за 80 м від кордону.

Відео затримання ухилянтів на Львівщині

За таку коротку пробіжку чоловіки заплатили переправникові по 4,5 тис. доларів, і ще стільки ж мали б переказати йому після перетину кордону. Правоохоронці склали на порушників адміністративні протоколи, тепер замість Польщі на них чекає суд.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності