У Львові спіймали п’яного водія із перевищенням алкоголю в крові у 14 разів

В 14 разів перевищив норму: у Львові затримали п’яного водія

Результат тесту показав — 2,61 проміле

У Львові поліцейські затримали водія, який порушив правила дорожнього руху та виявився п'яним. Авто чоловіка помітили під час патрулювання вулиць. Про це 12 серпня повідомили у поліції охорони Львівщини.

Водій поїхав під заборонений знак

За даними правоохоронців, вони помітили автомобіль, що в'їхав у заборонену зону та рухався без увімкнених фар. Поліцейські зупинили водія для профілактичної бесіди, але під час розмови стало очевидно, що чоловік був п'яний: у нього була нечітка мова і сильний запах алкоголю. Результат драгеру показав 2,61 проміле, що в 14 разів більше норми.

“Поліцейські охорони Львівщини викликали наряд патрульної поліції, який у свою чергу, запропонував водієві пройти тест на стан алкогольного сп’яніння за допомогою технічного приладу «Drager», який показав позитивний результат – 2,61 % проміле”, — йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, нещодавно у Львові водій з алкоголем у крові у 20 разів вище норми ледь не збив дитину, вдарив два авто і втік. Крім цього, у Кам`янка-Бузьку судили п’яного водія, в якого рівень алкоголю в крові в 16 разів перевищив норму.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності