Львів'ян закликають взяти тваринку з притулку

На Львівщині понад 70 тваринок чекають на прилаштування

В ЛКП «Лев» є понад 70 тварин, які чекають на адопцію

У Львівському комунальному підприємстві «Лев» зараз є близько 50 собак та 17 котів, які чекають на нових господарів. Усі тварини вакциновані та стерилізовані повідомила Львівська міська рада, у понеділок, 12 серпня.

Як зазначає ЛКП «Лев», на підприємстві тваринки проходять всі необхідні процедури: вакцинація, стерилізація, чипування тощо. Підприємство закликає завітати до них і познайомитися із цими чудовими собачками і котиками. Обрати собі найкращого друга та улюбленця, і подарувати їм можливість щасливого, затишного та повноцінного життя.

Наприклад, кицька Мілка, якій 2 роки. Зараз вона перебуває у ЛКП «Лев» та чекає свого люблячого господаря. Її знайшли в Галицькому районі на площі Івана Франка.

Познайомитися з домашніми улюбленцями ЛКП «Лев» можна на сайті у рубриці «ПРИХИСТІТЬ» або за адресою вул. Промислова, 56; тел. 068 535 45 45. Також зараз на підприємстві бракує волонтерів для вигулу собак. Тож охочих запрошують відвідати ЛКП «Лев» та вигуляти собаку щодня у волонтерські години: з 9:00 - 12:00 та з 16:00 - 17:00 год. Із собою необхідно мати паспорт.

Нагадаємо, у грудні 2022 року ЛКП «Лев» закликав львів’ян брати тваринок на прилаштування чи перетримку у період планового карантину на підприємстві.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності