Захисника зі Яворівщини посмертно нагородили орденом “За мужність”

Захисника зі Яворівщини посмертно нагородили орденом “За мужність”

Нагороду вручили дружині загиблого військовослужбовця

Захисника зі Яворівщини Владислава Покрищука посмертно нагородили орденом “За мужність” III ступеня. Про це 10 серпня повідомили у Львівській ОВА.

Владислав Покрищук, житель селища Івано-Франкове, відзначений орденом "За мужність" III ступеня згідно з Указом Президента України. Нещодавно цю нагороду вручили дружині загиблого військовослужбовця.

Владислав Покрищук

Владислав приєднався до лав Збройних сил України в перший день повномасштабного вторгнення Росії — 24 лютого 2022 року. Він служив старшим оператором групи спеціального призначення у Силах спеціальних операцій (ССО). За час служби Владислав брав участь у бойових операціях на різних напрямках фронту — Миколаївському, Донецькому, Луганському та Харківському.

Загинув воїн 26 грудня 2023 року у населеному пункті Синьківка, що на Харківщині. Йому було 26 років. Нагадаємо, нещодавно ще сімох захисників зі Стрийщини посмертно відзначили державними нагородами, а військовослужбовця з Волосянки на Львівщині нагородили Нагрудним знаком Командувача об'єднаних сил.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності