Львівська ОВА шукає виробників антен для допомоги військовим

Львівська ОВА шукає виробників антен для допомоги військовим

Підприємства закликають до співпраці з Brave1

Львівська ОВА шукає компанії, які розробляють та виготовляють антени. В адміністрації просять відгукнутися виробників, здатних виробляти їх серійно й у великих масштабах, щоб забезпечити армію необхідною технікою. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький у суботу, 10 серпня.

Залежність від імпортних деталей, їхньої доступності на ринку та від складних міжнародних ланцюгів постачання значно сповільнює постачання всієї необхідної техніки військовим. Через це Львівська ОВА шукає українські компанії, які готові та здатні серійно й у великих масштабах виробляти компоненти для роботів, дронів та засобів РЕБ.

«Перший крок — антени. Цікавить весь спектр: спрямовані та всеспрямовані, вузько та широкосмугові, логоперіодичні, дипольні та інші. Наша мета — забезпечити Сили безпеки та оборони України необхідною кількістю технологічних рішень, використовуючи українські компоненти та вироби. Долучайтеся до спільної справи й розкажіть про таку можливість рідним, друзям та знайомим», — зауважив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Щоб почати співпрацю з Кластером для розвитку військових технологій в Україні Brave1, підприємцям потрібно заповнити форму за посиланням.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності