Британські фермери передали військовим підрозділам ще 38 позашляховиків

Британські фермери передали львівським підрозділам ще 38 позашляховиків

До допомоги також долучилися ще й небайдужі з Нідерландів та США.

Британські фермери передали для Сил оборони ще 38 позашляховиків. Цього разу до допомоги долучилися ще й волонтери з Нідерландів та США. Машини отримають 24-та ОМБр ім. Короля Данила, 5-та окрема танкова бригада, підрозділи НГУ, 80-та ОДШБр, “Грузинський легіон” тощо. Про це 10 серпня повідомив керівник Львівської ОВА Максим Козицький.

Пікапи від фермерів

Чергова партія позашляховиків була доставлена від групи британських фермерів, яку очолює Марк Лерд. З початку повномасштабної війни волонтери для ЗСУ передали вже 400 машин. Окрім транспорту наших військових забезпечили генераторами та медикаментами. Загальна сума допомоги становить 4 мільйони фунтів

Волонтерська група фермерів з Великої Британії вчергове приїхала до Львова. Цього разу це 38 автомобілів, які наші військові отримали в межах ініціативи фермера Марка Лерда “Пікапи для миру”. Машини розподілили між бригадами відповідно до запитів, які вони скерували у Львівську ОВА” — йдеться в повідомленні Максима Козицького.

Нагадаємо, в середині червня до Львова прибувала чергова група британських волонтерів, які тоді українським захисникам передали 32 позашляховики. Автівки були споряджені генераторами, медзасобами та спецобладнанням.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності