Львівські прикордонники фіксують на 40% більше людей, які перетинають кордон

Львівські прикордонники фіксують на 40% більше людей, які перетинають кордон

На трьох найпопулярніших пунктах пропуску збільшується час очікування

Прикордонники Львівщини фіксують значне збільшення пасажиропотоку на пунктах пропуску — кількість людей, які перетинають кордон, зросла на 40%. Це пов’язують з відпочинковим та туристичним сезоном. Для зменшення часу очікування, краще обрати менш популярні пункти пропуску, повідомила пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України у п’ятницю, 9 серпня.

Які пункти пропуску найменше завантажені

Як розповіли військові, найбільше людей обирають перетинати кордон у суботу та неділю. Наприклад, протягом вихідних 3-4 серпня через пункти пропуску в межах Львівської області на в'їзд та виїзд пройшли близько 120 тис. осіб. При цьому за добу у будні дні пункти пропуску в середньому перетинають близько 50 тис. людей.

Найбільше мандрівників перетинають кордон у ПП “Краківець”, “Шегині” та “Рава-Руська”. Перед ними утворюються значно довші черги та збільшується час очікування. “З метою зменшення часу очікування варто обирати менш завантажені пункти пропуску для перетину кордону — “Смільниці”, “Грушеві” та “Угринові”, — порадили прикордонники.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності