Компанія з торгівлі м’ясом за 1,7 млн грн викупила землю під будівництво у Червонограді

Компанія з торгівлі м’ясом за 1,7 млн грн викупила землю у Червонограді

“Улар трейд” запропонувало за землю на 100 тис. грн більше від стартової ціни

ТОВ “Улар трейд”, яке займається торгівлею м’ясом, придбало за 1,7 млн грн землю у Червонограді. Ділянка на вулиці Богдана Хмельницького призначена під зведення будівель торгівлі, про це йдеться на сторінці онлайн-аукціону на сайті Prozorro.Sale.

Земельна ділянка площею 2638 кв. м розташована на вулиці Богдана Хмельницького, 24, недалеко від торгового центру “Майдан” у Червонограді. Призначена комунальна земля під будівництво об’єктів торгівлі. Червоноградська міська рада виставила ділянку на аукціон із стартовою ціною 1 664 022 грн, однак впродовж торгів ціна дещо зросла.

Переможець перебив ставку суперника в першому раунді

Позмагалися за земельну ділянку троє учасників: підприємці Тетяна Серватяк та Віталій Курочка і товариство з обмеженою відповідальністю “Улар трейд”. На етапі початкових заявок Віталій Курочка запропонував найвищу ставку — 1 681 663 грн. Таким чином отримав можливість робити ставку останнім та бачити пропозиції інших. Однак вже у першому раунді ставку Курочки перебило “Улар трейд” на 120 тис. грн. Надалі учасники не підвищували пропозиції і за 1,7 млн грн грн ділянку придбало ТОВ “Улар трейд”.

До слова, за даними аналітичної системи YouControl, ТОВ “Улар трейд” діє протягом чотирьох років. Зареєстрована компанія у Львові на вулиці Володимира Великого, власницею “Улар трейду” є Христина Кавецька. Товариство займається в основному гуртовою торгівлею м’яса та м’ясних продуктів. Крім цього, надає в оренду сільськогосподарську техніку та нерухомість. Також компанія вирощує зернові, бобові та олійні культури.

Нагадаємо, компанія з виробництва паперу за 600 тис. грн придбала землю в селі біля Львова. Крім того, нещодавно львівська компанія з торгівлі будматеріалами придбала за 13 млн грн землю в Городку. Також цього ж дня за 2,5 млн грн землю продали підприємцю з Городка.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності