• Головна
  • Новини Львівщини
  • Меддиректора Львівського обласного центру профілактики хвороб оштрафували за втечу з місця ДТП

Меддиректора Львівського обласного центру профілактики хвороб оштрафували за втечу з місця ДТП

Меддиректор Львівського центру профілактики хвороб втік з місця ДТП

Роман Павлів за кермом Skoda зіткнувся з припаркованим автомобілем, після чого залишив місце аварії

Шевченківський райсуд постановив оштрафувати медичного директора Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ і водночас посадовця Львівської ОВА, за порушення ПДР та втечу з місця аварії. Роман Павлів сплатить два штрафи, про це йдеться у постановах, які оприлюднили 8 серпня, у Єдиному державному реєстрі.

У постанові ім’я посадовця не зазначене, однак згідно з даними, які є у вільному доступі на сайті Судової влади України, за кермом Skoda Rapid був Роман Павлів — головний спеціаліст Департаменту з питань цивільного захисту ЛОВА, медичний директор Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ.

Посадовець врізався у припарковане авто

За матеріалами справи, ДТП за участі посадовця Львівської ОВА трапилась 15 липня по обіді на вулиці Шевченка, 60/18. Водій за кермом Skoda Rapid “не врахував бокового інтервалу та допустив зіткнення з припаркованим автомобілем марки Mazda 6 … , що призвело до технічних пошкоджень транспортних засобів, порушивши вимоги п. 13.1, 1.5 ПДР, чим скоїв адміністративне правопорушення”. Надалі порушник місце ДТП покинув, не повідомивши про нього в поліцію.

На судовому засіданні Роман Павлів свою вину правопорушеннях визнав. Відтак, суддя Руслан Єзерський призначив йому два штрафи. За порушення ПДР, що призвело до пошкодження транспорту — 850 грн, а за залишення місця ДТП — 3400 грн. Також Роман Павлів сплатить судовий збір розміром 606 грн.

На посаді головного спеціаліста у Львівській ОВА Роман Павлів протягом трьох років

До слова, у декларації Романа Павліва за 2023 рік зазначено, що він володіє автомобілем Skoda Rapid 2013 року випуску. Як головний спеціаліст Департаменту з питань цивільного захисту ЛОВА Павлів декларується з 2021 року. Крім того, раніше він був на посаді гендиректора Львівського обласного лабораторного центру МОЗ. У зв’язку з реорганізацією, на посаді його замінила епідеміологиня Наталія Тімко.

Нагадаємо, нещодавно суд оштрафував керівника управління транспорту Львова Ореста Олеськіва за втечу з місця ДТП. Чиновник за кермом Volkswagen Golf був причетний до аварії на вулиці Софії Яблонської, однак залишив місце аварії не повідомивши про неї в поліцію. Опісля розголосу, Олеськів публічно вибачився за порушення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності