38-річний мешканець Львівщини намагався зарізати товариша під час застілля

Хотів зарізати товариша під час застілля: мешканця Яворівщини затримали

З ножовими пораненнями у грудях та шиї товариш вижив, однак перебуває у реанімації

В селі на Яворівщині затримали 38-річного місцевого мешканця, який намагався зарізати свого односельця під час застілля. Зловмисник вдарив кухонним ножем товариша у груди та шию. Потерпілий вижив, однак потрапив у реанімацію. Про це повідомили у четвер, 8 серпня, у поліції Львівської області.

Про пораненого в поліцію повідомили медики

Повідомлення про 45-річного потерпілого з ножовими пораненнями надійшло в поліцію від медиків напередодні, 7 серпня. Як з’ясували правоохоронці, чоловіка вдарив ножем у груди та шию односельця, з яким вони разом випивали: “Чоловіки розпивали спиртне і близько четвертої години ночі між ними виник конфлікт, під час якого господар, маючи намір вбити гостя, завдав йому кількох ударів ножем у ділянку шиї та грудної клітини”.

Медики діагностували у пораненого, зокрема, проникне поранення черевної порожнини з ушкодженням легені, діафрагми, печінки та проникне поранення серця. Зараз він перебуває у реанімації.

Нападника знайшли та затримали. Ним виявився 38-річний мешканець одного з сіл на Яворівщині. Затриманому повідомили про підозру у замаху на вбивство. Йому загрожує до 15 років ув’язнення. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід

Нагадаємо, під варту взяли 25-річного мешканця Яворова за замах на вбивство товариша. Крім того, за підозрою у вбивстві товариша поліція затримала 71-річного червоноградця.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності