Через зіткнення з вантажівкою на Золочівщині в реанімацію потрапила велосипедистка

Через зіткнення з вантажівкою в реанімацію потрапила велосипедистка на Золочівщині

57-річний водій Scania наїхав на 46-річну місцеву мешканку

На Золочівщині 46-річна велосипедистка потрапила в реанімацію через ДТП. На неї наїхав водій вантажівки Scania P410. Про це повідомила пресслужба поліції Львівської області, 8 серпня.

Наїхав на велосипедистку

ДТП трапилась 7 серпня, близько 11:00, на дорозі “Київ — Чоп” біля села Гумниська, Золочівського району. 57-річний водій вантажівки Scania наїхав на 46-річну велосипедистку. Внаслідок інциденту місцева мешканка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в реанімацію.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання, яке може отримати водій — три роки обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний період.

До слова, від початку 2024 року за участі велосипедистів сталося 119 дорожньо-транспортних пригод. З цієї кількості — 100 ДТП з потерпілими, у яких 10 осіб загинули. Нагадаємо, нещодавно на Львівщині 22-річний мотоцикліст наїхав на літнього велосипедиста. Внаслідок аварії обидвоє постраждалих потрапили до лікарні. Тоді аварія сталась у селі Лисовичі, Стрийського району.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності