За підозрою у вбивстві товариша поліція затримала 71-річного червоноградця

У Червонограді затримали 71-річного чоловіка через підозру у вбивстві товариша

Підозрюваний вбив ножем 43-річного знайомого під час застілля

У Червонограді поліцейські затримали 71-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві знайомого. Зловмисник зарізав 43-річного товариша під час застілля. Про це 8 серпня повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Застілля у квартирі зловмисника

Як встановили правоохоронці, 6 серпня, близько 7:00, поліцейським надійшло повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків на вул. Івасюка в Червонограді виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 43-річний місцевий мешканець, на тілі якого були виявлені ножові поранення.

Проведеними заходами було встановлено, що загиблий перебував у гостях у свого знайомого, 71-річного місцевого мешканця. Чоловіки розпивали спиртне і між ними виник конфлікт, під час якого господар завдав гостю декілька ударів ножем у спину та інші ділянки тіла, спричинивши травми, від яких той помер” — йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці затримали зловмисника. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею про умисне вбивство. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності