79-річний водій мопеда потрапив до лікарні після ДТП з Renault на Львівщині

На Львівщині 79-річний мопедист потрапив до лікарні після ДТП з Renault

Аварія трапилась у Стрию

На Львівщині 79-річний водій мопеда Honda Dio потрапив до лікарні після ДТП з Renault Scenic. Аварія сталася у Стрию, повідомила пресслужба поліції Львівської області, 8 серпня.

Деталі аварії

ДТП сталася 7 серпня, близько 14.00, на дорозі “Стрий — Івано-Франківськ — Чернівці” у Стрию. Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення мопеда Honda Dio, яким керував 79-річний житель Стрия, та автомобіля Renault Scenic під керуванням 25-річного стриянина. Внаслідок ДТП водій мопеда отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання, яке передбачене статтею — обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін. Правоохоронці встановлюють обставини події.

До слова, від початку року на автодорогах Львова та області сталось 257 дорожньо-транспортних пригод за участю мотоциклістів, водіїв скутерів та мопедів. З цієї кількості – 195 ДТП з потерпілими, у яких 18 осіб загинули та 227 були травмовані.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині поліцейські затримали 23-річного мотоцикліста, який вчинив пʼяну ДТП. Затриманий не впорався з керуванням і заїхав у кювет. Він та 15-річний пасажир мотоцикла травмувалися і були госпіталізовані.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності