У Червонограді перехожі затримали рецидивіста, який зняв зі сплячого чоловіка золотий браслет

Затримання

Затриманий 23-річний мешканець Червонограда вже не одноразово був засуджений за крадіжки та грабежі

У Червонограді небайдужі мешканці допомогли поліцейським викрити раніше судимого зловмисника, підозрюваного у крадіжці. Про це 7 серпня повідомили у поліції Львівської області.

6 серпня близько 20:00 на вулиці Сокальській у Червонограді 30-річний п’яний чоловік задрімав на лавці. “Цим скористався зловмисник – він зняв у чоловіка з руки золотий браслет вартістю близько 60 тисяч гривень та намагався втекти”, — повідомили у поліції.

Очевидцями події стали троє мешканців Червонограда. Вони затримали зловмисника та повідомили про подію на оперативну лінію 102. Затриманим виявився 23-річний місцевий мешканець, якого раніше неодноразово притягували до кримінальної відповідальності, зокрема, за крадіжки та грабіж. Йому вже повідомили про підозру в крадіжці. Санкція статті передбачає позбавлення волі до восьми років.

“Правоохоронці вдячні громадянам, які, ставши очевидцями скоєння злочину, не пройшли повз, вдавши, що нічого не помітили, а вчинили свідомо та відповідально – повідомили про подію у поліцію та утримували зловмисника до приїзду правоохоронців”, — йдеться у повідомленні поліції.

Нагадаємо, у березні у центрі Львова очевидці затримали нападника, який погрожував жінці бритвою. Чоловік погрожував жінці та намагався відібрати у неї гаманець і телефон.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності