Засуджена за крадіжку: львівські прикордонники затримали 37-річну жінку

Засуджена за крадіжку з проникненням: львівські прикордонники затримали 37-річну жінку

На ПП “Рава-Руська — Гребенне” львівські прикордонники зупинили жінку, яка перебувала у розшуку

На Львівщині прикордонники затримали 37-річну жінку, яка перебувала в розшуку. Під час перевірки документів, прикордонники зʼясували, що жінку розшукують через невиконання вимог передбачених вироком суду, повідомила пресслужба Західного регіонального управління ДПСУ, 6 серпня.

Жінка хотіла виїхати в Польщу

Зловмисницю затримали на пропускному пункту “Рава-Руська — Гребенне”. Під час перевірки, на документи 37-річної українки, спрацювала одна із баз даних. “З'ясувалося, що жінку розшукують правоохоронці Вінниччини за невиконання законних вимог передбачених вироком суду за про Крадіжку, поєднану з проникненням у житло, що завдала значної шкоди потерпілому” — йдеться у повідомленні ДПСУ. Про цей факт прикордонники поінформували представників Національної поліції. 37-річну затриману передали правоохоронцям.

Нагадаємо, на початку серпня на Львівщині затримали чоловіка, який втікав за кордон одразу з двома дружинами: фіктивною — жінкою з інвалідністю, з якою одружився наприкінці червня, та справжньою, з якою формально розлучився незадовго до цього.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності