23-річний п’яний мотоцикліст спричинив ДТП з потерпілими на Львівщині

Внаслідок п'яної аварії травмовані двоє людей

Пасажира мотоцикла, віком 15 років, госпіталізували із травмами

На Львівщині поліцейські затримали 23-річного мотоцикліста, який вчинив пʼяну ДТП. Затриманий не впорався з керуванням і заїхав у кювет. Він та 15-річний пасажир мотоцикла травмувалися і були госпіталізовані, повідомила пресслужба поліції Львівської області, 5 серпня.

Обставини ДТП

Аварія трапилась 4 серпня, близько 21:00, в селі Нижня Яблунька, на Самбірщині. Пʼяний 23-річний водій мотоцикла Forte не впорався з керуванням і зʼїхав у кювет. “Внаслідок ДТП водій мотоцикла та його пасажир, 15-річний мешканець Самбірського району, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані. Встановлено, що водій мотоцикла керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід” — йдеться у повідомленні поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення ПДР. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. Правоохоронці встановлюють усі обставини аварії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності