На Львівщині суд звільнив жінку від покарання за ненавмисне вбивство

На Львівщині жінку звільнили від покарання за ненавмисне вбивство чоловіка

Під час сварки обвинувачена підбила руку свого чоловіка в якій був ніж. Потерпілий сам себе поранив в серце і помер

Самбірський міськрайонний суд Львівської області розглянув справу Марії П. Жінку визнали винною у вбивстві свого чоловіка через необережність, але її звільнили від покарання. Про це йдеться у вироку, який оприлюднили 2 серпня в Єдиному державному реєстрі.

Чоловік тримав ніж у руці

З матеріалів справи відомо, що сварка між подружжям трапилась 25 грудня 2023 року, близько 4:00. Марія П. вдарила чоловіка по руці у якій той тримав кухонний ніж. В результаті чоловік сам вдарив себе у серце. Потерпілий того ж дня помер у Самбірській центральній лікарні від отриманого поранення.

Обвинувачена свою винність у скоєнні кримінального правопорушення визнала повністю, у вчиненому розкаялася та пояснила, що між нею та чоловіком і раніше виникали часті конфлікти та скандали через зловживання останнім спиртними напоями, померлий постійно погрожував їй фізичною розправою. Саме того дня він сам замахнувся на неї ножем” — йдеться у вироку. Суд врахував обставини справи і визнав жінку винною у ненавмисному вбивстві. Марії П. призначили три роки позбавлення волі, але звільнили від покарання з річним іспитовим строком. Вирок може бути оскаржений.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності