У Стрию хлопчик викликав поліцію злякавшись мобільної гри: суд оштрафував матір

Через страшну мобільну гру хлопчик зі Стрия дзвонив у поліцію

Хлопчик під впливом мобільної гри зателефонував в поліцію повідомивши, що в нього вдома є чорна тінь, яка йому посміхається, а він сам — увесь в крові

Суд у Стрию постановив оштрафувати багатодітну місцеву мешканку через те, що її неповнолітній син безпідставно зателефонував в поліцію. Наляканий хлопчик під впливом гри на телефоні повідомив правоохоронців, що в нього вдома є чорна тінь, яка йому посміхається, а він увесь в крові. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у четвер, 1 липня, у Єдиному державному реєстрі.

Як йдеться у матеріалах справи, 31 травня цього року син Надії М. зателефонував на лінію 102: “Повідомив, що він є вдома, він весь в крові, в нього вдома є чорна тінь, яка посміхається, йому страшно, в ході розмови плаче, повідомив, що грає в гру під назвою “666”, — йдеться у постанові.

Правоохоронці виявили антисанітарію в домі

Згодом, 8 червня, працівники поліції прийшли в помешкання сім'ї з перевіркою та виявили там “дуже брудний стан одягу, підлоги, стін, грибок стін, немитий посуд, зіпсовані продукти”. Матір хлопчика підтвердила антисанітарію в домі і пояснила, що в той момент, коли син телефонував у поліцію, займалася домашніми справами і не чула дзвінка. Також додала, що живе в квартирі з трьома дітьми, а чоловік протягом трьох років служить в ЗСУ

Суддя визнав матір Надію М. винною в ухиленні від батьківських обов’язків та призначив штраф — 850 грн. Крім того, вона має сплатити судовий збір розміром 606 грн.

Постанову можна оскаржити протягом десяти днів з дня її винесення.

Нагадаємо, нещодавно суд оштрафував матір підлітка з Львівщини, за те що син п’яним сів за кермо мотоцикла. Крім того, багатодітна мама на Львівщині повертаючись з-за кордону забула сина в туалеті.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності