У Львові підняли прапори Повітряних Сил з нагоди професійного свята

У Львові підняли прапори Повітряних Сил з нагоди професійного свята

Блакитні стяги з емблемою Повітряних Сил підняли біля обласної військової адміністрації та міської Ратуші

У Львові з нагоди Дня Повітряних Сил Збройних Сил України, який цього року припав на 4 серпня, підняли прапори біля Львівської обласної військової адміністрації та міської Ратуші. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Він висловив подяку військовим за службу та відзначив їхній внесок у захист України, зокрема порятунок мільйонів життів, знищення ворожих ракет та літаків, а також підтримку наземних військ з повітря. Козицький також згадав про загиблих військових льотчиків.

“Вітаємо з професійним святом усіх, хто служить у цьому виді збройних сил. Дякуємо вам за врятовані життя наших воїнів, яких ви вчасно забезпечили підтримкою з повітря. Дякуємо за збережені життя мирних українців, яких ви кожного дня бороните від ворожих ракет та дронів”, — написав Козицький.

Крім цього, стяг Повітряних Сил ЗСУ підняли біля Ратуші Львова, повідомили у пресслужбі мерії. До слова, День Повітряних Сил Збройних Сил України відзначається щороку у першу неділю серпня з 2007 року згідно з відповідним указом Президента України. Цього року свято припадає на 4 серпня. Повітряні сили України відповідають за охорону повітряного простору, атаки на ворожі об'єкти з повітря, підтримку інших військ, десантні операції та повітряну розвідку. Цей вид збройних сил створили у 2004 році шляхом об'єднання Військово-повітряних сил та Військ протиповітряної оборони України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності