П'яний військовий посварився з провідницею та розбив вікно в електропоїзді Лавочне-Львів

П’яний військовий розбив вікно у електричці Лавочне-Львів

Суд оштрафував чоловіка за дрібне хуліганство

Стрийський міськрайонний суд оштрафував військовослужбовця Роман К. за хуліганство в поїзді. Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, розбив вікно дверей між вагонами та влаштував конфлікт з провідницею. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у п’ятницю, 2 серпня, у Єдиному державному реєстрі.

Чоловіка оштрафували на 119 гривень

За даними справи, 8 червня цього року в електропоїзді "Лавочне-Львів" військовослужбовець у стані алкогольного сп'яніння порушував громадський порядок. Чоловік нецензурно висловлювався та влаштував конфлікт з провідницею. Крім цього, Роман К. у тамбурі поїзда розбив вікно дверей між вагонами. Медичний огляд показав, що рівень алкоголю в крові порушника становив 1,5 проміле.

Обвинувачений не з'явився на судове засідання, хоча був належним чином повідомлений про час та місце розгляду справи. Однак він надав письмові пояснення, в яких підтвердив обставини, викладені в протоколі про адміністративне правопорушення. Суд дослідив обставини справи і визнав Романа К. винним у вчиненні дрібного хуліганства. За це його оштрафували на 119 гривень. Додатково він має сплатити судовий збір — 605 гривень.

Чоловік повинен сплатити протягом 15 днів після отримання копії постанови суду. У разі несплати сума штрафу подвоїться і буде стягнута примусово. До слова, військовослужбовець ще може подати апеляцію.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності