Син отруївся алкоголем: суд оштрафував мешканку Львівщини

Син отруївся алкоголем: суд оштрафував мешканку Львівщини

Підліток розпивав алкоголь біля школи та потрапив до лікарні

Старосамбірський районний суд постановив оштрафувати матір за неналежне виконання батьківських обов'язків. Її неповнолітній син випив алкоголь біля школи і через це його госпіталізували до лікарні з отруєнням. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у п’ятницю, 2 серпня, у Єдиному державному реєстрі.

Матір оштрафували на 850 гривень

За даними справи, 10 червня неповнолітній син обвинуваченої розпивав алкоголь біля школи в селі Трушевичі Самбірського району. Після цього підлітка госпіталізували до Самбірської центральної районної лікарні з алкогольним отруєнням. Мати не з'явилася на судове засідання, але подала заяву, в якій визнала свою провину та попросила розглянути справу без її участі.

Суддя розглянув матеріали справи, включаючи протокол про адміністративне правопорушення, рапорт поліції та пояснення учасників. Матір хлопця оштрафували на 850 гривень, які вона повинен сплатити протягом 15 днів після отримання копії постанови суду. У разі несплати сума штрафу подвоїться і буде стягнута примусово. Окрім штрафу, суд зобов'язав матір сплатити 605 грн судового збору. До слова, жінка ще може подати апеляцію.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності