На Львівщині затримали чоловіка, який втікав за кордон одразу з двома дружинами

Фіктивне подружжя

З однією, фіктивною дружиною, він перетинав кордон на пункті пропуску “Львів”. Інша в цей час перетинала пункт пропуску “ШегинІ”

Прикордонники викрили на кордоні з Польщею два псевдоподружжя. Про це 3 серпня повідомили у Державній прикордонній службі України.

Одне з них викрили на пункті пропуску “Львів”. “У пункті пропуску “Львів” викрили псевдоподружжя, яке проявляло й акторську майстерність. До останнього “пара” трималась за руки та вдавали закоханих”, — йдеться у повідомленні.

У цей самий час справжня дружина чоловіка, який намагався незаконно виїхати, прямувала за кордон через пункт пропуску “Шегині”. Коли ж вона дізналась, що чоловіка не пропустили - повернулась та приїхала до нього. Шлюб фіктивна пара уклала наприкінці червня. Незадовго до цього реальне подружжя розлучилось. 42-річного черкасця через кордон прикордонники не пропустили. 

Окрім того, прикордонники затримали чоловіка, який задля виїзду за кордон одружився з жінкою з інвалідністю. “28-річний уродженець Черкащини одружився на 10 років молодшій за себе жінці, особі з інвалідністю 2 групи, щоб виїхати за кордон”, — повідомили у Держприкордонслужбі. Після переправлення чоловіка, жінка одразу планувала повернутись в Україну.

“Скільки “коханий” мав заплатити, “дружина” так і не розповіла, та запевняла, що це товариська послуга і вона абсолютно безкоштовна”, — йдеться у повідомленні. Випадок зафіксували прикордонники у  пункті пропуску “Шегині”.

Нагадаємо, 25 липня на Львівщині прикордонники вже викривали два псевдоподружжя

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності